X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Azijn een uistekende remedie

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+9
  Goed artikel ( +9 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Lathica Lathica Auteur op infoyo sinds
11 Oktober 2009


Bekijk het profiel van Lathica
Datum: 19-03-2009
Auteur: Lathica
Nieuwe remedies op basis van azijn voor uw gezondheid. Reeds in de oudheid geloofden genezers in de geneeskracht van appelazijn. Onderzoek bevestigt dat azijn echt een wonderremedie is!.

Het grote azijnboek

Na wereldwijd onderzoek, werden meer dan 1000 remedies op basis van azijn verzameld in één groot boek het grote azijnboek door de gekende gezondheidauteur, Emily Thacker. Van bijbel tot Cleopatra en de samoerais, die sterke Japanse strijders, geloofde men dat azijn een sterk tonicum was, dat kracht, lang leven en macht bezorgde. Het reeds duizenden jaren bestaande gezondheidssysteem in china, erkent de waarde van azijn. De traditionele Chinese geneeskunde, functioneert niet met moderne geneesmiddelen, maar op basis van ancestrale remedies, waaronder azijn. Onze grootmoeders wisten dat hun remedies efficient waren, zonder echt te weten waarom. Wetenschappelijk onderzoek kan dit vandaag bevestigen. Zo wisten grootmoeders dat een beetje verdunde azijn in de oren een uitstekende bescherming bood tegen infecties. Sommige dokters raden aan een mengsel te gebruiken op basis van azijn, als preventieve methode. In een hospitaal van Yale New Haven in de US (Connecticut) wordt azijn toegepast als ontsmettingsmiddel. Bij een aantal gevallen houdt de afdeling bacteriologie de situatie onder controle door azijn te gebruiken. Om voedselvergiftiging te voorkomen, stellen de dokters voor om regelmatig azijn te gebruiken.

Grote azijn boek 2

Het grote azijnboek zal u verbazen met zijn 1001 natuurlijke remedies, geheimen, tonifierden formules en universele oplossingen om uw gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren. U zal er gemakkelijke recepten in vinden, op basis van azijn en andere alledaagse ingredienten die u thuis beschikbaar heeft en die u zullen helpen om: Maagpijn te kalmeren, vermijden om tussen de maaltijden te eten of te snoepen, misselijkheid te verminderen, jeuk van de huid te verzachten, blaasinfecties te vermijden, zonnebrand en brandwonden te kalmeren, infecties te verminderen, spijsvertering te bevorderen en eelt en knobbels te behandelen.

Reacties op dit artikel
Carina03, 2009-03-20
( +3 )

Goed artikel, met azijn krijg je ook de gele aanslag op deuren en kozijnen weg, je ramen worden kraakhelder en wist je dat ze er in Spanje de bars, en roestvrijstalen laden en kasten uit keukens mee reinigen?
Lathica, 2009-03-20
( +2 )

Ja dat ze er kasten van keukens mee reinigen dat wist ik, ook heel verstandig.
jaja met azijn kun je heel veel doen.
Ada bekker, 2009-05-27
( +9 )

Geachte lezer ik zou graag willen weten waar het boek over appel azijn te koop is en hoe duur zo'n boekje is
groeten Ada
Mv.deursen, 2009-06-11
( +58 )

Vraagje, helpt iedere dag een eetlepel azijn in een glas water, ook voor goede doorbloeding van de aderen ? en krijg je t daar niet van aan je maag ? heb dit van een collega, die zegt dat azijn overal goed voor is. Ook voor nieren, heb daar al jaren last van, en ben veel moe. gaarne uw reactie. groeten. m.v.deursen.
Annie vertriest, 2009-10-21
( +1 )

Beste,
graag wil ik de 2 boeken over azijn kopen keb al eens gemailt maar kreeg geen antwoord
Witch, 2009-11-10
( -3 )

Annie Vertriest: hier kan je de boeken bestellen

0900-20.22.059 van direct home shopping.

www.directhomeshopping.nl

Als je lid bent van MAX kan je er een korting op krijgen.
Brahim, 2010-05-18
( +3 )

Ja zeker, appelazijn is er gezond voor je hele lichaam, het is een wondermiddel. Ik reageer op m. v. van deursen. Je moet geen eetlepel maar een thee lepel gebruiken. Ik gebruik zelf ook appelazijn en voel me nu helemaal top!!!! Appelazijn is een geneesmiddel voor je hele lichaam. Is goed voor je ogen, tegen haaruitval, goed voor je hersenen, voor mensen die willen afvallen, goed voor je huid, super gezond voor je hart. Een rader ontbijten met olijfolie en 1 eetlepel azijn is super gezond voor je consentratie en gezondheid je zal je de hele dag vit voelen.
Geert goeminne, 2011-09-11
( +4 )

Waar kan ik terecht om dit boek te kopen en wat is de prijs voor dit boek.
King size dick, 2012-02-11
( 0 )

appelazijn is ok
Van haperen, 2014-02-26
( 0 )

Waar kan ik het Grote Azijnboek bestellen?
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl