X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Bezuinigen op wetenschappelijk onderzoek

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 22-04-2010
Auteur: Carina03
De zin- en onzin van wetenschappelijke onderzoeken. Veel onderzoeken zijn de moeite waard om onderzocht te worden, nog meer onderzoeken leveren het spottende commentaar op "jee, echt belangrijk maar goed dat ik dat nu weet". Herkent u deze zin?

Subsidie

Het erge van deze nutteloze pret-onderzoeken is dat ze gesubsidieerd worden en dat in een tijd dat men zoekt naar plaatsen om te bezuinigen. We worden doodgegooid met onderzoeken die een klimaatverandering teweeg kunnen brengen en wat wij, de mensheid hier aan kunnen doen. Elk antwoord tot nu toe is dat wereldwijd iedereen op een lijn moet gaan zitten. Net als wereldwijde vrede zal ook dit nooit gaan lukken. Toch is er nu alweer een nieuw onderzoek gestart waar veel van het kostbare geld verdwijnt in een hypothese. Want hoe gedraagt de mens zich als door klimaatverandering Nederland inderdaad onder water zou lopen? Per jaar steekt het NWO meer dan 700 miljoen in deze testen, experimenten en hypotheses. Zou dit geld nu niet beter op andere plaatsen ingezet kunnen worden waar het hier en nu een donkere waarheid laat zien?

Onnodige uitgaven

Hoe groot zou het daadwerkelijke tekort zijn in dit land als we al de onnodige uitgaven zouden schrappen? Als we het budget van de ministeries is goed onder de loep zouden nemen en de restanten zouden inzetten op plaatsen waar het ECHT nodig is. Zinvolle wetenschap moet vooral wel op een hoog plan geplaatst worden maar laat de dingen die eventueel wel eens ooit zouden kunnen gebeuren nog even in de ijskast staan tot we weer een overschot hebben opgebouwd en de armoede in het land verdwenen is.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl