X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


een tegenstrijdige wereldcreatie

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van blink blink Auteur op infoyo sinds
20 September 2010


Bekijk het profiel van blink
Datum: 25-08-2010
Auteur: Blink
Aangezien ik me sinds lange tijd sterk aan het verdiepen ben in persoonlijke inzichten te kunnen verkrijgen over vormingsprocessen die zich afspelen op diverse gebiedden in de wereld en een sterk beredenerend en diepgaand inzichteffect aan het verkrijgen ben voor mezelf en hierbij ook duidelijk veel filosoferende argumenten bij inbreng merk ik veel tegenstellingen tussen  alle lagen der bevolking op.   

Het is naar mijn idee en uiteraard zoals onnoemelijk veel anderen namelijk overduidelijk dat er aan de ene kant een totale ondergang van de wereld in werking is opgetreden aangezien de mens zichzelf in zijn functioneren compleet aan het vernietigen is en de haat en nijd in alle gedaanten aanwezig is.zie het aantal oorlogen terroristische aanslagen en andere gewelddelicten en natuurlijk de grote problemen met radicale moslims in ons land.dagelijk blijft de wereld overstelpt worden met negatief nieuws waar en hoe dan ook.       Wanneer nu een andere kant ingezien gaat worden van de wereld in zijn geheel zijn er toch veel verbeteringen en veranderende inzichten te vinden in veel opzichten.zie maar de actievoeringen tegen dierenleed en de geweldige resultaten die er gehaald zijn  bij de bestrijding van mishandelingen en het voorkomen van uitsterven vasn bepaalde soorten.ook is duidelijk al geruime tijd lang de mens in zijn totaliteit aan het veranderen is wat betreft zijn inzichten en visievormingen voor veranderingen te inbrengen in zijn geheel.steeds meer mensen maken gebruik van de new age vormen en bezoeken healingscentra of een individuele coach of begeleider of andere hulpverlener.ik krijg dagelijks hierdoor de vraag opgeworpen waarheen gaat het nu echt met de wereld?

Reacties op dit artikel
Methodist269, 2010-08-31
( 0 )

Het gaat zo goed als de goede kant op met de mensheid in zijn geheel.
We zien een hoop verontrustende dingen op de tv of horen het op de radio of lezen het in de krant het gaat erom wat wij er van maken.
Macht is langzaam aan het afdruipen en daar komt de onvoorwaardelijke liefde voor terug.
Het is alleen wel feit dat wij dat zelf moeten bewerkstelligen, spirit zit in ons borst de handelingen moeten we uitwerken.
Het gaat goed we zijn hier nite om te sterven maar voor even apart, gezamelijk een doel bezitten welk gericht door het hart en eenmaal ingesteld en open dan begrijpen we wat, waar het grote doel om draait om algehele vooruitgang.
This what michael jackson said, ttake a look at the man in the mirror, and see who's really bad,
we're all strangers in moscow, but we can heal the world and make it a better place,
for it doesn't matter if youre black or white, i just can't stop loving you,
But if i feel the love is dead i'm lovin angels instead.
De mensheid staat op een keer punt de regeringen weten dat en willen dat uitbuiten door angst de wereld te laten regeren en zo de bevrijding tegen te gaan.
Het is aan ons zoals jij ook aan het intdekken bent in je quest naar helder inzicht, ieder individu op deze planeet heeft de keuze tis alleen de vraag welke keuze is die van jou?
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl