X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Een persoonlijke toekomst met een nieuwe visie

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van blink blink Auteur op infoyo sinds
20 September 2010


Bekijk het profiel van blink
Datum: 06-11-2010
Auteur: Blink
Er zijn sinds langere tijd ontzettend veel veranderingen aanwezig in de zienswijze en maatschappelijke kanten die hierin meespelen betreffende de mens in zijn levenswijze.een mens is steeds meer een individue die naar zichzelf leeft en slechts oog heeft voor zijn eigen belangen en daarbij telkens ook contacten wil hebben zoals hij zelf wil en het verenigingsverband is steeds meer aan het verliezen van zijn gezelligheid en iedereen wil alleen op die wijze leven zoals hij zelf wil in zijn wereld.     

 Het is een patroon van inprogrammatie dat mogelijk is en dit is zeker ook de reden van mijn anonieme levens en dat een mens en ik zeker zelfl ook een computer is en blijft en zelfs veel sterker gaat worden in de toekomst.
hiermee wil ik ook de verdere plannen ontwikkelen die me voorstaan want ik ga er ontzettend veel mee ondernemen op diverse gebieden.
in zijn gedaante als mechanisch wezen kan een mens gevoelens en emoties beleven en ook op manieren omgaan met anderen in een verschillende vorm dan tot nog toe.ik ben in mijn onderzoek zover dat ik heb meegemaakt dat iedereen naar eigen inzicht alle emoties kan beleven die hij zelf wil ervaren zonder bijkomstigheid. Het verstand van de mens in zijn oorspronkelijke gedaante is zeker geen blijvende factor in zijn geheel want men hoeft maar te kijken naar veranderingen in karakter en persoonlijkheden en ook in het uiterlijke gedrag door een vervelende of plezierige gebeurtenis.het kan op een natuurlijke manier en een kunstmatige manier maar tevens weet ik ook dat de programmatiemethoden op een naar zekerheid creerende verantwoordelijke ecologische manier kan geschiedden.  

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl