X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


paranormaalbegaafd, kan ik het tegen houden..

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van alaratuurlijk alaratuurlijk Auteur op infoyo sinds
06 November 2010


Bekijk het profiel van alaratuurlijk
Datum: 16-11-2010
Sinds mij kleins af aan zie en voel ik dingen die er niet zijn. Werd lastig gevallen en geslaan door dingen die er niet waren.Op die leeftijd van 5/6 jaar heb ik het ook niet echt aan mijn moeder verteld. Was het normaal? Geen idee.

Nu ben ik 28 jaar..

Heb het al lang geleden aan mijn moeder verteld. Niet dat er iets is veranderd. Ik praat er meer openlijker over met mijn familie dat ik bepaalde dingen mee maak. Helaas moet ik vertellen dat ik er nog steeds niet aan bent gewend en dat het me erg bang maakt.

Wel ben ik er achter gekomen dat als ik viervoeters in mijn aanwezigheid heb dat ik niet lastig word gevallen.
Mijn man toen mijn vriend kreeg ik een pup voor onze twee maanden relatie. Sinds die tijd heb ik niets meegemaakt jaar 2005.

Helaas in het jaar 2007 is onze hond inbeslag genomen en met veel verdriet met veel pijn veel woede tegen het wet van toen werd ik weer lastig gevallen door bepaalde gedaantes. Soms lieten ze zich zien en soms zeer zeker laten voelen en horen.

Het is nu 2010 en we hebben weer een hond kunnen nemen na drie jaar. Het gaat beter met mij.

Gucci mijn hond...

Ik heb het idee dat Gucci misschien het ook kan aanvoelen hoe ik me voel. Als we slapen slaapt ze aan mijn voet einde.
Als ik midden in de nacht schrik, dan kijkt ze ook gelijk naar mij en steld mij gerust dat alles goed is.

Ik weet dat ik het nog heb. Kan het voelen alleen word niet meer lastig gevallen. Dankzij mijn hond, mijn vriendin, mijn bescherm engel, mijn alles.

Geen idee waarom ik dit heb verteld, er zijn veel mensen die er niet in geloven. Er zijn mensen die er ingeloven, maar het ontkennen. Misschien wil ik leren hoe ik het achter me kan laten, dit paranormale gebeuren. Misschien zijn er mensen die me kunnen helpen.

Misschien zal het bij "misschien" blijven.

Wetenschap geloofd er niet in en hebben alles zo een beetje gedaan om te bewijzen dat het niet waar is en dat het niet mogelijk is dat zulke dingen kunnen gebeuren.

Ben ik gek geworden of is er iets mis gegaan toen ik 5 jaar oud was.

Reacties op dit artikel
DonnaV, 2010-11-20
( 0 )

Kinderen zijn er veel gevoeliger voor, die staan nog "open".
Je kunt het niet stoppen, maar je kunt het wel kanaliseren of je ervoor afsluiten. En jezelf leren dat je erboven staat, dat jij het in de hand hebt. En dan zul je merken dat "het" niet weg is maar dat er alleen nog maar goede entiteiten doorkomen. Die kunnen nu niet bij je komen omdat je bang bent. Praat er ook maar gewoon tegen. Stuur ze weg, wordt maar boos. Want ze hebben je met rust te laten.
Ik neem je wel serieus hoor.
Alaratuurlijk, 2010-11-20
( 0 )

Beste Donnav,

Ik moet zeggen omdat ik zo veel negatieve dingen heb ervaren dat ik er eigenlijk zo bang voor ben, dat ik een keertje werd bezocht door een entiteit hoe jij het noemt, dat het aan me vroeg ofdat ik het had geroepen. Het was in de vorm van mijn moeder, maar mijn moeder niet in alle opzichten dat ik helemaal stijf was en mijn moeder vroeg in de morgen vertrokken was naar werk.

Het was zo een enge ervaring dat tot heden ik niet alleen durf te slapen. Ik had uiteindelijk wel beantwoord dat ik het niet had geroepen en dat ik wilde dat ie weg moest gaan.

Ik heb wel een hond aanwezig thuis, maar voel wel hun aanwezigheid nog wel maar niet zo heftig als voordat ik een hond had.

Toen ik klein was was ik een keertje in elkaar gelagen door iets wat er niet was, heb klop geesten meegemaakt, en dat er dingen bewogen zonder ze te hebben aangeraakt.

Ik heb jaren geleden wel ontdekt dat ik super goed ben met koffie dik lezen, niet hoe mensen het zeggen ken je cijfers zien voor de loterij, want als dat zo was was ik zelf miljonair geworden. Ik kan dingen zien zonder er zelf een uitleg voor te kunnen geven.
Dingen die binnen drie a zes maanden gebeuren, Verder kan ik ook niet kijken. Helaas doe ik dat ook niet meer omdat ik werd bedreigd door entiteiten die dat afkeurden.

Ik ben 28 binnen kort 29 jaar en ben er nog steeds erg bang voor en zou eigenlijk help ervoor willen krijgen. Dit gedoe wil ik niet. Ik wil lekker alleen slapen zonder lastig gevallen te worden. Ik wil met deuren op willen slapen zonder dat ze binnen komen.

Bepaalde plaatsen kan ik niet binnen komen omdat ik hevig hoofdpijn krijg en zodra ik weg ben, is het over. Ik kan niet naar begraaf plaatsen gaan of in het bij zijn van mensen die stres hebben of soms zelfs lichamelijk pijn hebben zonder dat zelf lichamelijk te voelen.

Ik probeer sterk te blijven voor mezelf en voor mijn gezin.

Heel erg bedankt voor je positieve reactie en hoop dat we zo contact kunnen blijven houden.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl