X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Na de dood wat dan?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-3
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( -5 )
RSS van donder donder Auteur op infoyo sinds
22 Oktober 2010


Bekijk het profiel van donder
Datum: 25-10-2010
Auteur: Donder
Ik ben al van af 6 jaar bezig met het hierna maals, wat is het is,†ben je weg na je dood.Ik heb in die jaren een theorie opgebouwd†een theorie die de helft van de nederlandse bevolking met me deeld.In mijn beleving bestaat het hierna maals en bestaat reincrenatie.de dood is de dood niet.

Ervaringen

S'avonds als ik in mijn bed lig, lig ik lekker op men rug met men oordoppen in en dan voel ik een druk op mijn dekens en dat begint bij mijn voeten en het gaat nooit verder dan mijn buik.
Ik heb ook wel eens een stem gehoort een mannen stem die zei heel zachtjes men naam ik reageerde niet toen hoorden ik luid en duidelijk weer men naam en ik twijfel tot aan de dag van vandaag of ik gek ben of dat het toch iets is wat wij niet zien, dat maakt het enorm eng.
Of je voelt dat er iemand naar je loert maar je ziet niks en hoort ook niks maar je voelt het.
Ik zei als kind: mama als ik s'avonds in mijn bed lig dan word mijn wang warm, oo zei mijn moeder dat is opa als baby lag je altijd met je wang tegen zijn borstkast. Je heb drie verschillende soorten geesten: klopgeesten, gewonen geesten, en kwade geesten

Oorsprong

Geesten kunnen allerlei vormen aannemen duisteren en doorzichtige figuren, voorwerpen die onverklaarbaar bewegen, akelige geluiden, nare geuren, abnormaal gedrag elektronische apparatuur.
Verschijning van geesten is doorgaans plaats gebonden en verschijnen meestal op kouden vochtigen plaatsen zoals (stenen gebouwen).
Er zijn verschillende theorieen wat geesten nou precies zijn de theorie is dat geesten bestaan uit matrialen stenen gebouwen die een soort geheugen bevatten. De geesten zijn dan de energie die opgeslagen zit in dat geheugen wat weer vrijkomt onder  bepaalde omstandigheden. Geesten worden dat geprojecteerd in de hersenen van de mensen door de vrijgekomen energie.

Reacties op dit artikel
Hans, 2011-03-26
( -7 )

Misschien was het gewoon Jezus die je riep. Als ik jou was zou ik maar in gebed gaan en niet teveel bezig zijn met allerlei geesten. Er is er maar één die alles geesten in de hand heeft en dat is Jezus.
Theo, 2011-05-11
( +2 )

Als skepticus en atheist geloof ik niet dat er iets is. Helaas Pindakaas.
Wie schiep "de schepper" ? Antwoord : de mens.
Geesten zijn nooit wetenschappenlijk bewezen.
Leef je leven in realiteit !
Duco, 2011-06-23
( +6 )

Wat is die Jezus voor een intolerante geest die geen andere geesten dan zichzelf duldt?
Grow up, Hans en sla dat sprookjesboek dicht. Je bent zelf verantwoordelijk voor je daden en in de hemel zit geen geest die het later allemaal voor je oplost.
Klondike, 2011-06-23
( +1 )

Weg met Jezus ,leve de geesten !
Sai, 2011-10-03
( +2 )

Als mensen denken dat ze geen energie hebben dan hebben ze ook geen energie.
Net als de geesten, als je gelooft niet dat je nog bestaat na dat jij dood bent, dan bestaat jij ook niet, dan bent jij niets ( geest zonder energie).

Geesten bestaan niet veel in Nederland, want
1. De geest heeft geen zorgen of angsten, daarom gaat hij meteen naar de Hemel of naar de hell of hij gaat opnieuw geboren.
2. De geest heeft niet enoeg energie om zicht zelf aan de mensen te laten zien of te laten voelen dat hij bestaat.
Hoe ontstaat de energie bij de geesten?
- Zorgen
- Liefde
- Haten/ wilt vaak nemen
- Goedness

De geesten moeten veel eigen energie gebruiken om iets bij de mensen te kunnen doen.
Veel geesten kiezen om hun energie te besparen om naar een plaats toe te gaan zoals helmel. Sommige geesten kiezen om als geest te blijven. Ze willen graag hun famillie in de gaat houden en helpen wanneer ze in de problemen komen. Maar ze weten vaak niet dat ze geen enoeg energie hebben om iemand te kunnen helpen. Geesten die enoeg energie hebben om mensen te kunnen helpen zijn bijvoorbeeld: geesten die vol zijn met goednees ( Angel ). Maar somige geesten kiezen om vaak te nemen. Soms is hun woeden maakt de geesten genoeg energie hebben om vaak te kunnen nemen. Dit is zonde. De geesten die veel zonde hebben, kunnen niet naar de helmel gaan.

Sorry voor slechte Nederlands

Sai
Methodist269, 2011-11-29
( +1 )

Mensen die geesten zien houden zich teveel vast aan t verleden, ghosts from the past.
Geesten kunnen zien en of dingen horen s'nachts als je in bed ligt, alles leeft bomen, huizen, tuinen krakend hout in je huis, glas alles leeft ze hebben ons door de jaren zoveel bangmakende conclusies laten zien in horror films dat we eigeijk al gelijk aan t ergste denken, zo zijn tal van haaien uitgemoord na de film JAWS.
Alleen maar omdat mensen zo bijgelovig zijn.
Als er wat is wat na de dood bestaat zal dat op een hoger bewustzijns niveau als deze waar we nou in leven zijn.
Onzinnigheden als de de hel of de hemel zijn allen termen die voor op aarde van toepassing zijn, en in geenszins voor het hiernamaals.
Gezien er daar geen angst bestaat.
Waarom zouden geesten komen waarom zou een geest een mens komen terroriseren als die persoon daar niet in gelooft, zo geloof ik wel in de herinnering aan mensen die op deze aarde geleefd hebben dat we ons kunnen linken aan de levensenergie die ze hadden toen ze nog leefden en zo steun en toeverlaat daar in kunnen vinden.
Maar boze geesten pfff dan moet je wel een heel slecht geweten hebben, wil t universum dat op je pad laten komen.
Methodist269, 2012-06-18
( 0 )

Beste Duco ,Hans toont alleen een verklaring dieheel veel christenen beschouwen als de adem van jezus.

Ik heb ook iets horen ademen naast ons in de slaapkamer, toevallig had ik net daar voor gesproken met een waar christen en die had mij verzocht het aan jezus zelf te vragen.
Nou weet ik mijn vraag niet meer maar die avond hoorde ik avn dichtbij ademen in onze slaapkamer welk mijn vriendin ook waarnam.

Het gaf mij geen fout gevoel of angstvallig gevoel, maar inderdaad omdat het geen zichtbare ervaring was kon ik alleen maar vertrouwen op de goedheid van de entiteit die bij ons was.

Ik heb gelinked aan jezus omdat tja ik had wel naar m gevraagd gebaseerd op de man die ik was tegen gekomen, en ineens was deze spirituele ervaring daar.

De vraag nu is atheist wat is nog echt.

Waar kom jij vandaan?

En probeer uit te kijken met het belachelijk maken van iemands geloof omdat jou visie van denken dat niet kunt pijlen.

One love
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl