X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Buitenaardse wezens

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Onthoud Onthoud Auteur op infoyo sinds
19 Juni 2009


Bekijk het profiel van Onthoud
Datum: 22-06-2009
Auteur: Onthoud
Buitenaardse zijn wezens die niet van de aarde afkomstig zijn. Vele beweren er al gezien te hebben of ermee in contact geweest te zijn. Er zijn zelfs geruchten en foto’s van graancirkels (= graancirkels zijn grote platgedrukte stukken gras/tarwe/maďs,… in grote ronde vormen, waarop een UFO is geland) of deze foto’s echt zijn, of getrukeerd kunnen ze niet zeker weten.

De UFO

De UFO
De UFO, wat staat voor Unknown Flying Object, is een soort van vliegende schotel door de lucht waar ruimte wezens, gelijk wij ze noemen, aan boord zijn. Hier kun je vele foto’s en filmpjes van terug vinden, bijvoorbeeld op Youtube. Of deze echt zijn of nep is ook niet duidelijk. Vele mensen beweren er gezien te hebben en proberen zoveel mogelijk argumenten naar boven te halen, gelijk bevoordeeld het maken van nep filmpjes en foto’s. Waarbij ik niet wil zeggen dat ze allemaal liegen.

Echt ? Nep?
Bestaan ze nu echt of niet? Voorlopig is daar nog geen antwoord op, waarom we ook geen beeld hebben van hoe ze eruit zien. Buiten het feit dat de film industrie zoveel illustraties er van heeft, hebben we nog geen vast beeld, buiten het algekende mannetje met een groot hoofd en gigantische ogen.

Hebben we contact met ze?

Tot op de dag van vandaag hebben we nog geen contact met ze.
Zullen ze contact zoeken?
Of ze ooit contact met ons zullen zoeken is ook niet duidelijk. Misschien willen ze het wel maar denken ze dat wij, de mens, hun om een of andere reden zullen aanvallen en hun niet zullen accepteren. Anderen zeggen dan weer dat ‘’wij’’ een project van hun zijn en dat ze af en toe eens van dichtbij willen zien hoe ver we geëvolueerd zijn in onze samenleving. Wat ook nog een reden zou kunnen zij, is waarom ze geen contact kunnen zoeken, omdat ze niet dichter kunnen komen dan in onze dampkring, wegens alle stralingen van GSM en satelliet.

Wie weet, misschien zullen we er allemaal snel achterkomen, of misschien ook niet.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl