X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Hoe staan de sterren voor de Weegschaal in 2010?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Vosje53 Vosje53 Auteur op infoyo sinds
26 Februari 2009


Bekijk het profiel van Vosje53
Datum: 24-12-2009
Auteur: Vosje53
Voor het sterrenbeeld Weegschaal (22 september - 22 oktober) staan de sterren vrij gunstig voor het jaar 2010. Lees hier haar jaarhoroscoop.

Het sterrenbeeld op zich

Het sterrenbeeld op zich Dit is een sterrenbeeld dat de vruchtbaarheid in zich draagt en gesymboliseerd wordt door de oogst. De andere zonnetekens stellen doorgaans een dier voor maar de Weegschaal is verschillend en op alle vlakken origineel. De Weegschaal waardeert harmonie en evenwicht in het leven. Het is een teken voor alle seizoenen. Zij is kalm en ontspannen in vergelijking met de andere tekens. Zij is beleefd, charmant en welgemanierd in de omgang en wordt daarom hooglijk gewaardeerd.

Algemeen

Van alle zonnetekens heeft de Weegschaal het meeste geluk in 2010. Vrede en welvaart zijn haar deel. Ondanks vele successen moet ze toch oppassen voor momenten waarbij mislukking en ontgoocheling in een klein hoekje liggen, vooral op het werk.

CarriŤre en inkomen


Door de gunstige constellatie van de planeten Mars en Venus maakt de Weegschaal een rustige en voorspoedige periode door in 2010. Ofschoon het op het vlak van het werk en de financiŽn een beetje stroef verloopt in het eerste deel van het jaar en er in het tweede deel strubbelingen op het werk kunnen voorkomen, blijven zowel werk als inkomen stabiele elementen in het leven van de Weegschaal. Mogelijk zullen sommige Weegschalen van werk of woonplaats veranderen in het laatste kwart van het jaar. Nochtans kan dit een verrassende verandering teweegbrengen in het sociale leven.
Promotie en loonsverhoging liggen in het verschiet voor sommige Weegschalen. Nochtans moeten ze opletten geen te gekke uitgaven te doen, wat hen zuur zou kunnen opbreken als het iets minder goed gaat. Toch blijven hard werken en toewijding tot hun job typische eigenschappen van de Weegschaal.

Liefde, familiaal en sociaal leven

Gedurende de eerste maanden van het jaar is er een communicatiestoornis tussen geliefden. Voor velen zit er ruzie aan te komen in het liefdesleven. 
Nochtans wijzen alle tekenen erop dat de problemen naar het einde van het jaar zullen worden opgelost. De verhouding met de kinderen blijft zeer goed. De relaties met het andere geslacht zullen vooral in het midden van het jaar optimaal zijn.

Onderwijs

De sterren staan gunstig voor studenten en onderwijsmensen. Vooral voor de zomer zal al wat zij ondernemen een gunstige afloop kennen.
De examens zullen uitstekend verlopen voor studenten.
Naar het einde van het jaar toe wordt er een periode van stabiliteit en consolidering voorzien.

Gezondheid

Op het vlak van gezondheid hoeft de Weegschaal zeker niet te klagen. Zij kan het hele jaar door ontspannen leven en volop genieten van de weldaden van het leven.
Naar het jaareinde toe kunnen enkele probleempjes opduiken met admehaling en bloedsomloop.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl