X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Hoe staan de sterren voor de Leeuw in 2010?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+4
  Goed artikel ( +4 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Vosje53 Vosje53 Auteur op infoyo sinds
26 Februari 2009


Bekijk het profiel van Vosje53
Datum: 24-12-2009
Auteur: Vosje53
Voor het sterrenbeeld Leeuw (23 juli - 22 augustus) staan de sterren vrij gunstig voor het jaar 2010. Lees hier zijn jaarhoroscoop.

Het sterrenbeeld op zich

De leeuw is de koning van het woud en de meest veeleisende en dominerende persoonlijkheid in het dierenrijk. Het baart dan ook geen verwondering dat mensen die onder dit sterrenteken zijn geboren de meest dominerende zijn van de zonnetekens. Leeuwen zijn de meest expressieve, creatieve en uitbundige mensen. Een typische Leeuw kan heel aantrekkelijk zijn, imponerend en opvallend in voorkomen en gedrag. Toch is hij bijzonder vriendelijk en menselijk. Over het algemeen zijn Leeuwen moedig, creatief, dominant, gedisciplineerd en ambitieus.

Algemeen

Algemeen De horoscoop heeft voor de Leeuw opwindend en bevredigend nieuws in petto. Voor het grootste deel van het jaar zal het hem financieel voor de wind gaan. Hij zal de juiste professionele keuzes maken die hem geen windeieren zullen leggen. Anderzijds zijn relatieproblemen niet uitgesloten, maar een verzoening zal pas tegen het jaareinde volgen.

CarriŤre en inkomen

De eerste maanden zien er bijzonder rooskleurig uit, zeker voor zakenmensen. Op de werkplek loopt alles op wieltjes: professionele bevrediging en uitzicht op promotie zijn verzekerd in de eerste helft van het jaar. De financiŽle situatie zal tegen het midden van het jaar verbeteren en Leeuwen die van risicoís houden kunnen maar beter investeren als ze lucratieve zaakjes willen doen. Wie van job wil veranderen of nog een job zoekt zal naar het einde van het jaar succes boeken. De relaties met superieuren verlopen prima.

Liefde, familiaal en sociaal leven

Het enige heikele punt in de horoscoop van de Leeuw situeert zich binnen het huwelijk. De meeste Leeuwen zullen met problemen met hun partner te maken krijgen die zelfs kunnen uitmonden in problemen met de kinderen. Vooral de laatste maanden van het jaar kunnen problematisch worden. Als hij de problemen met gezond verstand aanpakt is een oplossing best mogelijk.

Opvoeding

Voor studenten kunnen er problemen opduiken in de eerste helft van het jaar, maar nadien ziet het er veelbelovend uit voor de meesten onder hen.

Gerzondheid

Slechts enkele kleine probleempjes kunnen de gezondheidstoestand van de Leeuw in gevaar brengen. Vooral problemen met de vertering, de rug, het zenuwstelsel en de bloedsomloop kunnen voorkomen. Vermoeidheid en een tekort aan weerstandsvermogen kan sommige Leeuwen treffen. Maar doorgaans is er weinig dat het leefcomfort in gevaar zal brengen.

Reacties op dit artikel
Arpad, 2009-12-26
( +1 )

Ik ben benieuwd, ziet er goed uit voor 2010.
Belutirda, 2009-12-29
( +1 )

Ik zelf ben ook een leeuw en hoop dat je het bij het rechte eind hebt. grtjs
Maike, 2010-06-09
( +1 )

Ik ben zelf Leeuw maar heb dit hele jaar nog geen sterrenbeeld van leeuw gezien!!
Nouja, miss ben ik wel blind
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl