X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Hoe staan de sterren voor de Schorpioen in 2010?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Vosje53 Vosje53 Auteur op infoyo sinds
26 Februari 2009


Bekijk het profiel van Vosje53
Datum: 30-12-2009
Auteur: Vosje53
Voor het sterrenbeeld Schorpioen (23 oktober - 21 november) zijn de vooruitzichten wisselvallig voor het jaar 2010. Lees hier de jaarhoroscoop.

Het sterrenbeeld op zich

Het sterrenbeeld op zich De hele dierenriem zit vol unieke diersoorten maar de Schorpioen is het meest raadselachtige. Mensen geboren onder dit sterrenteken zijn bijzonder passioneel, raadselachtig, veeleisend en bedachtzaam. Toegewijd en attent ten overstaan van wie hen lief is, is hen op het lijf geschreven. Ze besteden aandacht aan elk detail en hun ambitiedrang leidt hun steevast naar hun doel. Ze kunnen jaloers en racuneus zijn als iets niet gaat zoals zij het wensen. Ze moeten hier vaak tegen ingaan omdat dat uiteindelijk contraproductief werkt.

Algemeen

De horoscoop van de Schorpioen is een zakje met gemengde kruiden: leuke vooruitzichten worden doorkruist met minder leuke gebeurtenissen. De Schorpioen met ambitie op lange termijn kan succesrijk zijn aan het einde van het jaar. Wie niet erg ambitieus is, zal zich in de zomer iets of wat leeg voelen. Het wordt een eerder vlak jaar met een weinig vooruitgang op professioneel en familiaal vlak. In het algemeen zal de doorsnee Schorpioen zich boordevol energie en met veel enthousiasme doorheen het leven bewegen, zowel op het werk als elders. Het wordt een jaar boordevol actie.

Carrière en inkomen

In het algemeen zal het nieuwe jaar voor de Schorpioen eerder saai van start gaan. In januari en februari zullen noodzakelijke veranderingen op het werk plaatsvinden. Een langverwachte loonsverhoging of een promotie hangt in de lucht. Toch zal het resultaat mogelijk niet helemaal voldoen. In de zomerperiode zit de kans er voor sommige Schorpioenen in dat ze dé promotie van hun leven zullen krijgen, waardoor ze er ook op financieel vlak aanzienlijk zullen op vooruitgaan. Het zal hen motiveren om hun ambities nog hoger te leggen.
Dit jaar zullen vele Schorpioenen hun filantropische instelling kunnen concretiseren. De vrienden- en kennissenkring zal aanzienlijk verruimd worden.
Vanwege zijn hard werk en toewijding aan de job zal de Schorpioen zowat alles wat in zijn handen komt in goud veranderen.

Liefde, familiaal en sociaal leven

Conform aan het professioneel succes zal de Schorpioen een uitgelaten gezinsleven meemaken in de eerste helft van het jaar. De relatie met de partner is buitengewoon terwijl de kinderen hun liefde voor hun ouders met overvloed etaleren. Ook het sociaal leven schenkt de Schorpioen veel voldoening.
In het tweede deel van het jaar echter kunnen enkele kleine wrijvingen met de partner ten gevolge van een gebrek aan communicatie het kalme gezinsleven verstoren. De problemen kunnen worden opgelost door wederzijds wat water in de wijn te doen.

Wetenschap en onderwijs

Hier zijn enkele complicaties mogelijk. Onderzoekers zullen het een moeilijk jaar vinden omdat onvoorziene problemen op het vlak van de research roet in het eten gooien. In het tweede deel van het jaar zal alles weer op zijn pootjes terechtkomen.
Studenten zullen in het najaar goede resultaten bekomen. Vooral wie voor ingenieur of manager studeert zal het uitzonderlijk goed doen.

Gezondheid

Schorpioenen zijn traditioneel gevoelig voor kleine kwaaltjes. De meeste hebben problemen die te maken hebben met de spijsvertering en deze zal vooral voor ongemakken zorgen tussen oktober en december.
In de eerste helft van het jaar zal de gezondheid van de Schorpioen op zijn best zijn.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl