X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Hoe staan de sterren voor de Steenbok in 2010?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+6
  Goed artikel ( +6 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Vosje53 Vosje53 Auteur op infoyo sinds
26 Februari 2009


Bekijk het profiel van Vosje53
Datum: 30-12-2009
Auteur: Vosje53
Voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december - 19 januari) staan de sterren gunstig voor het jaar 2010. Lees hier zijn jaarhoroscoop.

Het sterrenbeeld op zich

Het sterrenbeeld op zich De Steenbok is een teken voor ernstige mensen! Het is het meest volwassen en serieuste teken van de dierenriem. De Steenbok staat voor maturiteit en ervaring naast mentale stabiliteit. Steenbokken zijn uitgesproken onafhankelijk, denken vooruit, zijn betrouwbaar, bedoelen het goed en zijn gedisciplineerd. Ze zijn ook uitermate geduldig, werken hard, staan met beide voeten op de grond, zijn intelligent, praktisch en bezorgd. Hun ambitie staat in functie van de hun gestelde doelen. Ze kunnen in elk beroep uitblinken omdat hun harde werk tot prachtige resultaten leidt. Alle Steenbokken zijn geloofwaardig, betrouwenswaardig, veeleisend, attent en welbespraakt. Ze zijn zich bewust van hun capaciteiten om gestelde doelen te bereiken.

Algemeen

De horoscoop van de Steenbok zal hem volledige voldoening schenken. De meeste Steenbokken zullen plannen die ze geruime tijd terzijde hebben geschoven weer opppakken. Dit jaar zullen ze hun dromen kunnen waarmaken. Het nieuwe jaar wordt tevens een opstap voor verder succes. 
Het wordt een jaar vol verrassingen!

CarriŤre en inkomen

Op professioneel vlak wordt het een succesrijk jaar. Nochtans kunnen eventuele problemen op de werkvloer roet in het eten gooien. Jaloezie en wedijver liggen op de loer. Vooral gedurende de eerste maanden van het jaar moet de Steenbok op zijn tellen passen. Zijn superieuren werken niet echt mee om diverse redenen. Eťn goede raad: verlies uw geduld nooit of word niet boos omdat het het goede werk dat je afgeleverd hebt in gevaar kan brengen.
Anderzijds ziet de tweede helft van het jaar er goed uit aangezien alles weer in zijn normale plooi valt. Door zijn geduld en intelligentie lost de Steenbok immers zijn problemen op.

Wie een eigen zaak runt mag goede resultaten verwachten, culminerend naar het einde van het jaar toe. De planning op middellange en lange termijn blijkt prima ingevuld te worden en de ondernemende Steenbok plukt er de vruchten van. Daardoor verhogen de inkomsten en kan hij nog beter renderende initiatieven ontwikkelen.
Naar het einde van het jaar toe kunnen er enkele problemen de kop opsteken. Zij kunnen worden weggewerkt door hard aan een oplossing te werken.

Liefde, familiaal en sociaal leven

Op het vlak van het gezin en liefdesrelaties komen er enkele kleine probleempjes de rust verstoren. In sommige gevallen kunnen dat problemen zijn met betrekking tot de financiŽn. Het is mogelijk om deze op te lossen door erover te praten. Met de kinderen is alles koek en ei. 
In het sociale leven is er ergens iets gebroken met vrienden en collegaís vanwege een verborgen agenda.

Onderwijs

Studenten doen het prima het komende jaar. Universitaire studies worden succesrijk afgerond.

Gezondheid

In het algemeen behoudt de Steenbok zijn goede fysieke en psychische gezondheid. Immers, normaal gezien verzorgen Steenbokken hun gezondheid zo goed mogelijk. Drie kwart van het jaar verloopt vredig en zonder problemen, maar in het laatste kwart kunnen er problemen opduiken die zich situeren in de in de borststreek en de maag.

Reacties op dit artikel
Elly, 2010-01-08
( +1 )

Hallo effe een reaktie hierop,ik hoop het word en goed jaar voor mij.Heb zelf ook een gave en wil graag hiermee verder met hulp erbij. Ik weet ik heb het heel breed maar moet de weg vinden om mij hierin te begeleiden.Ik vond het wel passent wat mijn horoscoop van 2010 aangaf.Hartelijk dank daarvoor en met vriendelijke groeten elly. p.s. Ik wens je een gezond en gezegend 2010.
Alison, 2010-12-21
( -1 )

Hahahaha

ik weet het maar jy zeker nie
haha

xxxjes lovee..
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl