X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Ik en m'n sterretje

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van MorganDagda MorganDagda Auteur op infoyo sinds
13 Oktober 2010


Bekijk het profiel van MorganDagda
Datum: 21-10-2010
Auteur: MorganDagda
Anders dan de titel doet vermoeden, heb ik me altijd serieus verbaasd over de grote invloed†die de stand van de†sterren heeft op het moment†dat je geboren wordt. Het lijkt je karakter zelfs grotendeels te bepalen. Belangrijk om eerst te vertellen is dat de westerse astrologie meestal alleen†je geboortemaand bekijkt. Dat is jammer, want het is vooral je geboortejaar dat er toe doet, daarna telt vooral je geboorteuur en daana pas je geboortemaand, vandaar dat†onze horoscopen zo vaak niet kloppen of gewoon†zo algemeen zijn dat er altijd wel iets klopt.

Je zou gewoon voor de leuk je Chinese geboorteteken dat hoort bij je geboortejaar eens op moeten zoeken, dan zou je zien hoeveel dat alleen al verteld over je karakter. Bizar gewoon dat een bepaalde stand van een ster zoveel invloed op zoiets kleins (een mens) zo ver weg kan hebben. Handig om te weten is dat de 12 Chinese dierentekens overeenkomen met de 12 westerse tekens, zo komt een hond bijvoorbeeld overeen met het teken weegschaal. Let wel, dit is alleen nog maar je geboortejaar, dus het is nog wat algemeen, maar je zult zien dat er al veel herkenbaars over je staat. Laat staan dat je het toespitst met je geboorteuur en geboortemaand en als je er echt zin in hebt nog eens je geboorteplaats en land.

Nog leuker zou t zijn, als dit schrijven je zou aanzetten tot nadenken. Als je bv nagaat dat alles uit atomen bestaat en dat de snelheid  waarmee een atoom trilt maakt dat iets een gas (bv. zuurstof), iets vloeibaars (bv wodka) of iets vasts (bv de stoel waarop je zit) is. In vaste materie trillen de atomen dus langzamer dan dat ze in vloeibare materie doen. Een atoom bezit een kern en daarom heen draait energie, de kern is slechts 1% van het atoom en voor 99% bestaat een atoom dus uit niets, energie, chi , bewustzijn of hoe je het ook noemen wilt, het is in iedergeval niet tastbaar. Een wonderlijke gedachte vind ik het zelf dat alles dus uit 99% niets bestaat, oftewel alles is energie. Zoals het boven is, zo is het beneden ook, waarmee ik de link naar de sterren wil maken; eigenlijk laten ze zien hoe een atoom eruit ziet, een piepkleine kern met 99% ruimte er om heen.

In dat verband zijn gedachtes ook uiterst interessant, ook dat is energie, alleen zend je die de hele dag door uit en bovendien kun je ze bewust dan wel onbewust negatief of positief laden, maar daar zullen we een volgend artikel aan wijden. Hopenlijk bekijk je de wondere wereld om je heen nu met iets andere ogen!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl