X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Techniek en kinderziekten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 24-08-2010
Auteur: Carina03
We vinden het tegenwoordig heel normaal dat autos terug worden gehaald, telefoons, computers en andere gadgets niet helemaal voldoen aan de eisen. We raken gewend aan het excuus kinderziekten.

Klopt dat wel?

Wanneer is iets een kinderziekte, onmacht, onwil of gebrek aan gedegen werk voor iets op de markt komt. Alles moet snel om elkaar voor te kunnen blijven. De techniek en de wetenschap staan niet stil maar verliezen het etiket kwaliteit uit het oog, kwantiteit is veel belangrijker geworden. Feit is wel dat de kinderziekte de resterende benamingen aan de rol brengt. Ontstaat een kinderziekte dan komt er commentaar. De bedrijven zijn onmachtig om daar een plausibel antwoord op te geven, ze voelen de druk en er ontstaat onwil, men geeft geen antwoord meer, gaat niet meer op de zaken in en weigert enige uitleg te geven aan de gedupeerden. Het uitlekken van plannen zorgt ervoor dat men zo snel mogelijk met iets nieuws op de markt moet komen waardoor er niet meer gekeken wordt naar de degelijkheid van een artikel. In een kleinere vorm maken wij dit hier ook mee. We kunnen nog altijd geen correcte tekst schrijven omdat niet alle leestekens geaccepteerd worden, verschillende problemen waaronder onlangs de rapporten pagina blijven zonder uitleg onbereikbaar. Men wordt moe van het gemopper en geklaag en geeft geen uitleg meer of is er sprake van onmacht of onwil? Kinderziekten zullen na twee jaar toch wel verdwenen zijn. Waar gewerkt wordt vallen spaanders werd vroeger altijd gezegd. Men wachtte geduldig af tot problemen opgelost waren/werden. De snelle wereld van vandaag is de oorzaak van de snelle reacties van de consument. En juist dit gedeelte zijn de bedrijven vergeten, op deze afdelingen wordt nog ouderwets langzaam gewerkt.

Geduld is een schone zaak

Dat zijn we vergeten. Door tijd te nemen voor dingen zal het uiteindelijk resultaat beter zijn. Een voordeel voor de consument tijdens deze economische crisis is de wachttijd. Men koopt niet meer zo snel duurdere of nieuwe artikelen waardoor het risico dat men in in huis haalt met "kinderziekten" beduidend kleiner wordt. De consument is kritischer aan het worden en misschien is dit voor de bedrijven wel het teken om eindelijk ook weer aandacht te gaan besteden aan de kwaliteit.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl