X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Wetenschap" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Media meteoroloog (18 jaar) haalt 13e omroep binnen.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van weerman1991 weerman1991 Auteur op infoyo sinds
24 December 2009


Bekijk het profiel van weerman1991
Datum: 25-08-2010
Auteur: Weerman1991
Heerenveen, 25 augustus 2010.Vandaag heeft robinbusscher.com professional meteo information zijn 13e werkgever op weerkundig gebied binnen gehaald.Robin Busscher (18 jaar) begon 14 februari met zijn carriŽre als media weerkundige bij radio Noordoostpolder, en vanaf dat moment is hij zijn netwerk flink gaan uitbreiden.

Omroepen

Inmiddels heeft Robin Busscher een netwerk van omroepen door vrijwel het hele land kunnen samenstellen.
Hiermee is Robin nu totaal 102 keer per maand te horen op de radio, en typt hij voor nieuwssites en de websites van omroepen 85 keer per maand een regionaal en/of landelijke weersverwachting.

Robin zijn interesse in de weerkunde onstond toen hij als 8 jarig jongentje met zijn opa de natuur in trok, en op die manier veel over de weerkunde en natuur leerde kennen.
Robin heeft zich vanaf dat moment erg in het ontstaan van meteorologische situaties verdiept, en zodoende op zijn 17e kunnen beginnen op de radio.

Entertainment

Robin Busscher richt zich ook op andere vakrichtingen in de entertainment branche, zoals voice overs, stemacteren maar ook is hij vrijwel elke zondag aanwezig in de studio van Holland Fm om daar zijn presentatie talent te kunnen uitbreiden.

Robin zijn droom is toch om in de toekomst landelijk (als) tv presentator door te gaan breken. Hij blijft daarom ook zeker doorgaan met zijn c.v. uitbreiden.

Reacties op dit artikel
Stefan, 2010-09-15
( +1 )

Geachte Meneer/ Mevrouw,


Ik kon geen email-adres vinden van een persoonlijke weerman/vrouw, dus doe ik het op deze manier. Mijn vraag luidt:


Bestaat de mogelijkheid om met een hbo opleiding, die niet meteorologisch gericht is, bij een weerinstituut een loopbaan te krijgen?


Ik heb een 4 jarige Milieumanagement (HBO) opleiding, aan de hogeschool Van Hall Larenstein, te Leeuwarden gevolgd. Voor deze opleiding ben ik 31 augustus 2009 gediplomeerd. Maar mijn passie is echt weer & klimaat (meteorologie)! Ik ben al jarenlang enorm ge√Įnteresseerd in weer & klimaat. Het weer is al sinds mijn 6e een hobby! Ik ben zelf half Nederlands/ Surinaams. De passie voor het weer werd vooral versterkt toen ik voor het eerst de tropische stortbuien mocht meemaken in Suriname, in het jaar 2000.Hoe de passie begon

Als kleine jongen van 6 hield ik altijd onze berkenboom die in onze tuin staat in de gaten. Dat deed ik om de windrichtingen te kunnen bepalen. Als de boom zich van ons huis af bewoog (dat is richting het westen), dan wist dat er een oostelijke wind stond. Als de boom zich bewoog naar de richting van ons huis, dan wist ik dat er een westenwind stond. Ik vond het spannendst, als de boom zich van ons huis af bewoon, omdat de wind dan namelijk oost was en die windrichting minder vaak voor kwam, dan de westenwind. Bovendien gedroeg het weer zich dan heel anders, dan met een aanlandige wind wat me erg boeide. Als ik een bui zag aankomen maar de zon scheen nog, dan deed ik mijn paraplu al vast in de lucht. Iedereen keek me dan vreemd aan, maar even later stortregende het. Dat gaf me echt een kick.


Recente verleden/ Tegenwoordig

Tegenwoordig stel ik regelmatig weersverwachtingen op aan de hand van o.a. de kaarten van wetterzentrale.de. Ik heb in de loop der jaren behoorlijk veel kennis opgedaan op weergebied. Een paar jaar terug mailde ik zo nu en dan, waarnemingen door naar regionale weermannen, die mijn waarnemingen verkondigden op de radio. Ik ben actief op weerfora, zoals o.a. www.weerwoord.be, onder de naam: StayV (Hoogezand-Groningen). Ik ben in staat om weerkaarten te vertalen naar een goed leesbaar weerbericht. Daarnaast weet ik ook om te gaan met internet. Ik heb zelf ook een amateurstation gehad. Metingen werden live in de computer opgeslagen en op de website getoond. Ik ben daarmee gestopt, omdat de apparatuur defect is geraakt en ik geen nieuwe kan bekostigen.


Voorbeelden van mijn weerpraatjes in de bijlage.

In de bijlage heb ik nog een paar voorbeeld weerpraatjes van mij gezet. Het zijn weerpraatjes die ik voor o.a. mijn vrienden en voor mensen van het weerwoord.be forum heb gemaakt. Ik heb ontzettend veel weerberichten opgesteld in de afgelopen jaren. Soms was ik met plezier een paar minuten of zelfs een paar uur bezig met het opstellen van een weerbericht.


Mijn wens

Ik zou mij graag verder op dit vakgebied willen ontwikkelen bij een weerbureau. Als werknemer bij een dergelijke organisatie, kan ik mijn vaardigheden goed gebruiken, bij het realiseren van weerberichten aan de hand van weermodellen in combinatie met internet. Die veelzijdigheid spreekt mij aan. Het is dus echt mijn grootste wens om met een hbo opleiding, die niet meteorologisch gericht is, bij een weerinstituut een loopbaan te krijgen. Ik doe er echt alles aan om ooit bij een weerbureau aan de slag te kunnen, via welke weg dan maar ook!


Bestaat de mogelijkheid om met een hbo opleiding, die niet meteorologisch gericht is, bij een weerinstituut een loopbaan te krijgen?

Graag zou ik in een persoonlijk gesprek met u de mogelijkheden voor samenwerking bespreken. Mocht u daar op korte termijn geen behoefte aan hebben, dan verzoek ik u mijn brief te bewaren voor een toekomstige gelegenheid.

Hartelijk dank en vriendelijke groet,

Stefan.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl